8-uurs vergaderarrangement in Arnhem - Voel de Energie in Gelderland

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Arnhem is inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie thee, zoete lekkernijen
  • Fruitwaters en vers fruit op het koffieplein
  • Lunch in het restaurant

  Prijs: € 36,50 p.p.Exclusief zaalhuur - Afhankelijk grootte groep.
  De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Arnhem is geldig tot 31 december 2023.

8-uurs vergaderarrangement in Arnhem - Gelderland

Als u op zoek bent naar een heerlijk 4-sterren hotel te midden van de Veluwse bossen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u wat u mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaart u hier de energie. Wat u misschien niet weet: u hoeft geen (top)sporter te zijn om bij ons te kunnen verblijven.

Inspirerende vergaderlocatie

Soms is vergaderen op een andere locatie dan uw eigen bedrijf net even anders. En zeker in deze tijd geeft een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! De aanwezigheid van topsport is voelbaar en zichtbaar. Bij ons werken mensen aan zichzelf, willen beter worden, een team vormen en kennis vergaren.

Hier kunt u terecht voor al uw meetings en events. Of het gaat om zakelijke congressen of vergaderingen, het kan hier allemaal! Deze prachtige 4-sterren locatie beschikt over 30 professionele vergaderzalen, waaronder 2 evenementenzalen. Het unieke van deze locatie is dat wij ons in et hart van de Nederlandse Topsort bevinden. Gebruik (top)sport als extra element tijdens uw bijeenkomst. Een teambuildingsactiviteit combineren met uw bijeenkomst.

De bereikbaarheid van het hotel en het restaurant

  Dit terrein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Het hotel beschikt over een eigen bushalte en een eigen buslijn die zorgt voor directe verbinding met Centraal station Arnhem. Daarnaast beschikt deze 4-sterren locatie over 500 gratis parkeerplaatsen. 

  Naast culinair genieten wil een fenomenale setting ook enorm bijdragen aan de sfeer van uw ontbijt, lunch of diner. Omringd door de bossen van de Veluwe, met uitzicht op de golfbaan en vanaf uw tafel een kijkje kunnen nemen in de moderne open keuken maakt dat het restaurant een absolute must is om eens gegeten te hebben.

Vergaderen en overnachten?

U kunt in dit hotel terecht voor een ontspannen hotelovernachting. Deze locatie beschikt over 151 comfortabele hotelkamers verdeeld over verschillende kamertypes. De kamers zijn licht ingericht en direct uitzicht op de groene omgeving van de Veluwezoom. Hier kunt u terecht om na het vergaderen tot rust te komen en om te ontspannen. Maak gebruik van de prachtige hotelfaciliteiten en geniet van de mooie omgeving. Vergaderen en overnachten op deze prachtige locatie midden in de Veluwse bossen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • fitness
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • lift
 • Receptie
 • Sauna
 • Beauty Center

Onze partner

Algemeen

Als je op zoek bent naar een heerlijk 4-sterren hotel te midden van de Veluwse bossen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je wat je mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaar je hier de energie. Je kunt je weer helemaal opladen. Wat misschien niet iedereen weet; je hoeft geen (top)sporter te zijn om bij ons te kunnen verblijven

Jij staat op nummer 1

Wat ook het doel is van jouw bezoek, jij staat bij ons altijd op nummer 1. Dat betekent dat wij niets liever doen dan jou blij maken. Heel simpel.

We zorgen voor een perfecte nachtrust, nemen werk uit handen en maken gezond eten voor je klaar. Want als wij het jou zo makkelijk mogelijk maken, kun jij al jouw aandacht besteden aan dat waar je goed in bent. Jij doet jouw ding. Wij doen de rest. Daar draait het om. Zo maken we jouw verblijf onvergetelijk.

Wie ons geheim al ontdekten? Topsporters, directeuren, bezoekers van evenementen, maar ook toeristen en aanstormende sporttalenten. Deze top locatie moet je met eigen ogen gezien hebben. Boek een rondleiding, overnacht in ons hotel of maak een afspraak en drink met ons een kop koffie.

Heerlijk ontspannen

Als je op zoek bent naar een heerlijk 4-sterren hotel temidden van de Veluwse bossen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je wat je mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaar je hier de energie. Je kunt je weer helemaal opladen. Wat misschien niet iedereen weet; je hoeft geen (top)sporter te zijn om bij ons te kunnen verblijven. Maar vind je het leuk om te verblijven in een inspirerende, sportieve omgeving, waarbij het absoluut mogelijk is om onze (top)sporters tegen het lijf te lopen dan ben je van harte welkom.

Je kunt bij ons terecht voor een ontspannen hotelovernachting. Wij beschikken over 151 comfortabele hotelkamers verdeeld over verschillende kamertypes. Aan jou de keuze wat bij je past. Neem ook eens een kijkje bij onze hotelfaciliteiten. Van fitness tot onze gezellige Bar Dug Out. Of verken alvast de omgeving.

Vergaderbijeenkomsten en Congressen

Op zoek naar een inspirerende locatie? Bij ons kun je terecht voor al je meetings en events. Of het nu gaat om zakelijke congressen of vergaderingen. Om beurzen, expo’s of festivals. Het kan allemaal! We beschikken over meer dan 30 professionele vergaderzalen, waaronder twee evenementenzalen. Uitermate geschikt voor jouw congres, expositie of bedrijfsfeest! En het unieke van onze locatie is dat wij ons in het hart van de Nederlandse Topsport bevinden. Gebruik (top)sport als extra element tijdens jouw bijeenkomst. Bijvoorbeeld een sporter als keynote spreker of ga zelf actief aan de slag en ervaar welke toevoeging een teambuildingsactiviteit heeft op jouw bijeenkomst. Voel de energie in Gelderland

Aantal zalen: 30 vergaderzalen waarin 1 congreszaal (afh van de opstelling tot ca. 2500 personen) en 1 evenementen/beurszaal (afh. Van de opstelling tot 1500 personen)

Ons terrein is goed te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. We hebben zelfs een eigen bushalte en een buslijn die zorgt voor een directe verbinding met Centraal Station Arnhem. Daarnaast beschikken we over 500 gratis parkeerplaatsen.