Klimmen, Curlen en Handboogschieten - Familieuitje in Gelderland

Dit familieuitje is inclusief

  • Ontvangst met koffie/thee en apfelstrudel met warme vanillesaus
  • Indoor spelprogramma: curling, handboogschieten en klimmen
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Prijsuitreiking
  • Uitgebreid Oostenrijks buffet
  • Fotocollage voor de winnaars

  Prijs: € 60,25 p.p. op basis van minimaal 20 personen
  Bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!
  De prijs van dit actieve groepsuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Klimmen, Curlen en Handboogschieten - Familieuitje in Gelderland

Een gezellig en verrassend indoor activitetenprogramma met voor ieder wat wils! Voor jong en oud! Bij het klimmen moet u proberen de top te behalen. U ontvangt voor deze prestatie een klimdiploma. Het Curlen en Handboogschieten wordt gespeeld in toernooivorm. Dus doe je best en versla je familieleden of familie.

Speel in teams de indoor spellen

  U wordt met koffie en apfelstrudel in ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom ontvangen. Dit indoor spelprogramma, bestaande uit de boeiende onderdelen curling, handboogschieten en klimmen, zal u op aangename en spectaculaire manier vermaken. Na een korte instructie door onze professionele, maar vooral gezellige begeleiding, kunnen alle onderdelen, ongeacht leeftijd en conditie, worden verricht. Een professionele klimwand (ook geschikt voor ongeoefenden) zal u in hogere sferen brengen. U wordt begeleid door een kliminstructeur die u in korte tijd de belangrijkste technieken zal bijbrengen. Binnen de te klimmen route kunt u kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden.Ook kunt u een klimdiploma verdienen. Voor de curling- en handboog- schietwedstrijden wordt er een prijsuitreiking voor de beste teams gehouden, zij ontvangen een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!

Lekker eten en drinken!

Bij dit programma hoort natuurlijk een geweldig diner. U heeft de keuze uit een van onze heerlijke uitgebreide buffetten. Als u voor een dagprogramma kiest kunt u uiteraard ook genieten van één van onze lunches. Vraag naar de mogelijkheden.

Blijft u ook slapen?

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant, waar 's avonds gezellig gezeten kan worden, staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken. overnachten kan al vanaf €25,- p.p

8.0 | 6 reviews

Reviews van gasten

Maaike en Bart Arnhem Lathum

8

De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd.

Irma Uden

8

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

Jeanine Abcoude

8

Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.

Loes Loenen

9

Dit wordt een dag om nooit te vergeten. We hebben genoten en veel sportieve ervaring opgedaan met het handboogschieten in een relaxte sfeer.

Gerrit Heerhugowaard

7

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

Loes Loenen

8

Dit wordt een dag om nooit te vergeten. We hebben genoten en veel sportieve ervaring opgedaan met het klimmen en handboogschieten in een relaxte sfeer.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Veluwe Uitje is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.